Stickers - Freestyle Visuals
18117
page-template-default,page,page-id-18117,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Stickers

De mogelijkheden van bestickering zijn eindeloos. Voor iedere ondergrond of oppervlakte hebben wij een geschikt stickermateriaal. Uw gevel, wanden, ramen, vloeren en wagenpark kunnen hiermee eenvoudig van uw logo of boodschap worden voorzien. In groot en in klein formaat.

Het ontwerp kunt u zelf aanleveren, maar kan ook – geheel naar eigen wens – door ons worden verzorgd.

Om een ‘perfect fit’ te garanderen meten wij graag alles bij u op locatie in.

Full colour stickers

Full colour stickers

Stickers uitgesneden vinyl

Stickers uitgesneden vinyl

Full Colour stickers

Full colour geprinte stickers worden met een hoge resolutie en kleurechtheid geprint op sticker materiaal naar wens. Dat kan zijn een mat of glans sticker, maar speciale wensen behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Stickers van uitgesneden vinyl

Stickers van uitgesneden gegoten vinyl geeft het beste resultaat. Als een ontwerp weinig kleuren heeft, zoals vaak bij een logo of tekst, wordt er eigenlijk altijd gekozen voor uitgesneden of contour gesneden vinyl stickers. Wij werken met de beste kwaliteit vinyl fabrikanten zoals Oracal en Avery Dennison.