Retail & Horeca - Freestyle Visuals
17304
page-template-default,page,page-id-17304,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Retail & Horeca

Retail en horeca zaken zijn bij uitstek ideaal voor verschillende soorten signing en decoratie. Het is voor deze ondernemingen uiterst belangrijk om er van buiten aantrekkelijk uit te zien en de huisstijl door te trekken in het interieur. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende soorten wanddecoratie, vlaggen, stickers en prints op plaatmateriaal. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor retail en horeca of neem contact met ons op om verdere mogelijkheden te bespreken.
wanddecoratie

wanddecoratie

VLAGGEN

VLAGGEN

STICKERS

STICKERS

PRINTS OP PLAATMATERIAAL

PRINTS OP PLAATMATERIAAL

Wanddecoratie

Wanddecoratie is van toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Of het nu gaat om de ruimte waarin je klanten ontvangt of over de ruimte waar het personeel werkt. De juiste wanddecoratie werkt in ieders voordeel. Er zijn talloze mogelijkheden om wanddecoratie te personaliseren. Er kan tegenwoordig op veel verschillende materialen full colour geprint worden en bijna ieder materiaal kan contour gefreesd worden.

Vlaggen

Freestyle Visuals levert vlaggen van hoogwaardige kwaliteit, in alle afmetingen en met een afwerking naar keuze. We leveren bedrukte vlaggen in diverse materialen, afmetingen en diktes, door middel van:

  • Zeefdruk: perfect voor vlaggen in grote oplages met weinig kleur.
  • Digitale print: geschikt voor vlaggen in kleine oplages of met meerkleurige afbeeldingen.

Stickers

De mogelijkheden van bestickering zijn eindeloos. Voor iedere ondergrond of oppervlakte hebben wij een geschikt stickermateriaal. Uw gevel, wanden, ramen, vloeren en wagenpark kunnen hiermee eenvoudig van uw logo of boodschap worden voorzien. In groot en in klein formaat.

Het ontwerp kunt u zelf aanleveren, maar kan ook – geheel naar eigen wens – door ons worden verzorgd.

Om een ‘perfect fit’ te garanderen meten wij graag alles bij u op locatie in

Prints op plaatmateriaal

Bij prints op plaatmateriaal wordt vaak gedacht aan reclameborden. Maar prints op plaatmateriaal kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Denk hierbij aan informatieborden, wegbewijzering, decoratie of parkeerplaats bordjes.

Droogloopmatten

De entree is de eerste indruk van een bedrijf. Zorg ervoor dat deze voorzien is van een prachtig uitziende, bedrukte droogloopmat. De matten worden op een speciale wijze gedrukt waardoor de print langer helder en kleurrijk blijft.