Raamfolie - Freestyle Visuals
17390
page-template-default,page,page-id-17390,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Raamfolie

Raamfolies worden veelal gebruikt om inkijk te beperken. Echter kan je tegenwoordig met raamfolie’s veel meer kanten op en daarmee van de nood een deugd maken. Uit melkglas kan bijvoorbeeld een logo gesneden worden. Ook zijn er speciale lichtdoorlatende folies die geprint kunnen worden. Een andere oplossing is bijvoorbeeld een raamfolie die one way vision genoemd wordt.
ONE WAY VISION

ONE WAY VISION

Melkglas

Melkglas

zonwerende folie

zonwerende folie

Oneway vision

Oneway vision raamfolie is een folie waarbij je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Het wordt veel gebruikt op bussen, bedrijfsauto’s en winkel- en bedrijfspanden.

Melkglas

Melkglas, ook wel dusted glass genoemd is een raamfolie die vooral gebruikt wordt om bijvoorbeeld een vergaderruimte van een strook ondoorzichtige folie te voorzien. Melkglas raamfolie is zelfklevend, maar moeilijk om zelf aan te brengen. Vaak wordt deze folie dus geleverd inclusief montage. Uit de melkglas raamfolie kan een motief, logo of tekst gesneden worden.

Zonwerende folie

Zonwerende raamfolies worden veel aangebracht bij kantoorgebouwen. Wanneer een kantoor veel ramen bevat waar de zon vaak op schijnt, kan de zon vervelend verblinden, schitteren in een computerscherm of de ruimte flink verwarmen. Dit is vaak makkelijk op te lossen met zonwerende raamfolies. Zonwerende raamfolies kunnen de zoninval verminderen door een tint of op basis van reflectie.