Raamfolie - Freestyle Visuals
17390
page-template-default,page,page-id-17390,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Raamfolie

Raamfolies worden veelal gebruikt om inkijk te beperken. Echter kan je tegenwoordig met raamfolie’s veel meer kanten op en daarmee van de nood een deugd maken. Uit melkglas kan bijvoorbeeld een logo gesneden worden. Ook zijn er speciale lichtdoorzichtige folies die geprint kunnen worden. Een andere oplossing is bijvoorbeeld een raamfolie die one way vision genoemd wordt. 
ONE WAY VISION

ONE WAY VISION

Melkglas

Melkglas

zonwerende folie

zonwerende folie

One way vision

Oneway vision raamfolie is een folie waarbij je wel naar buiten kan kijken maar niet naar binnen. Het wordt veel gebruikt op bussen, bedrijfsauto’s en winkel- en bedrijfspanden.

Melkglas

Melkglas, ook wel dusted glass genoemd is een raamfolie die vooral wordt gebruikt om bijvoorbeeld een vergaderruimte van een strook ondoorzichtige folie te voorzien. Melkglas raamfolie is zelfklevend, maar moeilijk om zelf aan te brengen. Vaak wordt deze folie dus geleverd inclusief montage. Uit de melkglas raamfolie kan ook nog een motief, logo of tekst gesneden worden.

Zonwerende folie

Zonwerende raamfolies worden veel aangebracht bij kantoorgebouwen. Wanneer een kantoor veel ramen bevat waar vaak de zon op staat, kan de zon vervelend verblinden, schitteren in een computerscherm of de ruimte flink verwarmen. Dit is vaak makkelijk op te lossen met zonwerende raamfolie. Zonwerende raamfolie kan de zoninval verminderen door een tint of door een reflectie werking.