Indoor - Freestyle Visuals
17370
page-template-default,page,page-id-17370,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Indoor

Onder indoor vallen alle visuals die zich binnen in een pand, winkel of horeca bevinden. Je kan hierbij denken decoratie of signing, maar ook aan praktische producten zoals zonwerende raamfolies. Lees hieronder meer over indoor visuals.
wanddecoratie

wanddecoratie

Raamfolie

Raamfolie

INTERIEUR FOLIE

INTERIEUR FOLIE

Droogloop matten

Droogloop matten

Roll Up Banner

Roll Up Banner

Wanddecoratie

Wanddecoratie heeft eigenlijk ieder bedrijf nodig. Of het nou gaat om een locatie waar je klanten ontvangt of gaat om een locatie waar alleen eigen personeel werkt. De juiste wanddecoratie werkt in ieders voordeel. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om wanddecoratie te personaliseren. Er kan tegenwoordig op veel verschillende materialen full colour geprint worden en bijna ieder materiaal kan contour gefreesd worden.

Raamfolie

Raamfolies worden veelal gebruikt om inkijk te beperken. Echter kan je tegenwoordig met raamfolie’s veel meer kanten op en daarmee van de nood een deugd maken. Uit melkglas kan bijvoorbeeld een logo gesneden worden. Ook zijn er speciale lichtdoorzichtige folies die geprint kunnen worden. Een andere oplossing is bijvoorbeeld een raamfolie die one way vision genoemd wordt.

Interieur folie

Interieurfolie is een speciaal soort folie dat op realistische wijze verschillende (natuurlijke) materialen nabootst. Door ervaring hebben wij gezien dat de gelijkenis de afgelopen jaren zo sterk verbeterd is dat er vaak nauwelijks verschil is te zien tussen het gebruik van een interieurfolie of van echte natuurlijke materialen, niet alleen in looks maar ook in het gevoel.

Droogloopmatten

De entree is de eerste indruk van een bedrijf. Zorg er voor dat deze goed is, met een prachtig uitziende bedrukte droogloopmat. De matten worden op een speciale wijze gedrukt waardoor de print langer helder en kleurrijk blijft.

Roll up Banners

Roll up banners zijn erg handig voor beurzen of voor in een winkel. Ze zijn snel in en uitgepakt en geven direct een professionele uitstraling. Onze roll-up banners worden gemonteerd geleverd met alles wat je nodig hebt, zoals aluminium standaard en draagtas. De banners kunnen bedrukt full colour gedrukt worden in ieder gewenst design.