Indoor - Freestyle Visuals
17370
page-template-default,page,page-id-17370,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Indoor

Hieronder vallen alle visuals die zich binnen in een pand, winkel of horeca gelegenheid bevinden. Denk hierbij aan decoratie of signing, maar ook aan praktische producten zoals zonwerende raamfolies. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor indoor visuals.
wanddecoratie

wanddecoratie

Raamfolie

Raamfolie

INTERIEUR FOLIE

INTERIEUR FOLIE

Droogloop matten

Droogloop matten

Roll Up Banner

Roll Up Banner

Wanddecoratie

Wanddecoratie is van toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Of het nu gaat om de ruimte waarin je klanten ontvangt of over de ruimte waar het personeel werkt. De juiste wanddecoratie werkt in ieders voordeel. Er zijn talloze mogelijkheden om wanddecoratie te personaliseren. Er kan tegenwoordig op veel verschillende materialen full colour geprint worden en bijna ieder materiaal kan contour gefreesd worden.

Raamfolie

Raamfolies worden veelal gebruikt om inkijk te beperken. Echter kan je tegenwoordig met raamfolie’s veel meer kanten op en daarmee van de nood een deugd maken. Uit melkglas kan bijvoorbeeld een logo gesneden worden. Ook zijn er speciale lichtdoorlatende folies die geprint kunnen worden. Een andere oplossing is bijvoorbeeld een raamfolie die one way vision genoemd wordt.

Interieurfolie

Interieurfolie is een speciaal soort folie dat op realistische wijze verschillende “natuurlijke” materialen nabootst. De gelijkenis is de afgelopen jaren zo sterk verbeterd, dat er nauwelijks verschil te zien is tussen het gebruik van een interieurfolie of natuurlijke materialen. De gelijkenis zit hem niet alleen in de looks maar ook in het gevoel.

Droogloopmatten

De entree is de eerste indruk van een bedrijf. Zorg ervoor dat deze voorzien is van een prachtig uitziende, bedrukte droogloopmat. De matten worden op een speciale wijze gedrukt waardoor de print langer helder en kleurrijk blijft.

Roll-up Banners

Roll-up banners zijn erg handig voor beurzen of voor in een winkel. Ze zijn snel in- en uitgepakt en geven direct een professionele uitstraling. Onze roll-up banners worden gemonteerd geleverd met alles wat je nodig hebt, zoals een aluminium standaard en draagtas. De banners kunnen full colour bedrukt worden in ieder gewenst design.