Grafische vormgeving - Freestyle Visuals
18035
page-template-default,page,page-id-18035,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Grafische vormgeving

Wij kunnen u helpen met de grafische vormgeving van uw marketingproduct. Dit kan de volledige huisstijl bevatten of slechts een deel. Denk hierbij aan het logo, visitekaartjes, brochures, de social media of het bouwen van een volledige website, etc. Voor print-, drukwerk en social media staat Freestyle Visuals voor u klaar.

Huisstijl

Heeft u een nieuwe huisstijl nodig voor uw logo, visitekaartjes, brochures etc. of zijn het visuals voor de social media? Wij verzorgen het, toepasbaar op alle uitingen in print en social media.

Voor print, drukwerk en social media

Denk hierbij aan brochures, flyers, banners, gevelreclame, of het bestickeren van uw auto. Wij zorgen voor de inhoud, het ontwerpen en het drukken. Denkt u aan een advertentie voor het werven van nieuwe klanten, of één waardoor bestaande klanten weer een product of dienst bij u afnemen. Wij helpen bij het maken van deze advertentie, online én offline.

Webdesign

Uw website is een van de belangrijkste middelen om met uw contacten te communiceren. Of u nu een bedrijfswebsite nodig heeft, of dat u uw producten online verkoopt, wij bouwen een aangepaste en schaalbare oplossing die past bij uw visie en ambities.

Wij maken een website met een webdesign dat zich aanpast aan het scherm van het device waarop de website bekeken wordt. Van laptop tot smartphone en van tablet tot PC. Een goed ux design dus, oftewel: super gebruiksvriendelijk.

Social Media

Geen tijd om social media bij te houden? Besteed dit uit aan ons, zo houdt u zelf meer tijd over!

Uw bedrijf kan flink groeien door goed en slim gebruik te maken van social media. Afhankelijk van uw doelgroep kunt u kiezen voor Twitter, Instagram, Snapchat en Facebook.