Gevelreclame - Freestyle Visuals
323
page-template-default,page,page-id-323,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Gevelreclame

Gevelreclame is belangrijk voor ieder bedrijf, het is vaak het eerste dat de klant ziet. Buiten een naamsaanduiding is gevelreclame ook decoratief en kan het een bedrijfspand een stuk mooier uit laten zien. Gevelreclame is in verschillende soorten, vormen en maten beschikbaar. Klik door voor meer informatie over verschillende vormen gevelreclame of neem contact met ons op.

RECLAMEBORDEN

RECLAMEBORDEN

GEVELLETTERS

GEVELLETTERS

Lichtbakken

Lichtbakken

Prints op plaatmateriaal

Prints op plaatmateriaal

Reclameborden

Reclameborden kunnen op verschillende plekken gehangen worden. Natuurlijk op de gevel van een pand maar ook langs de weg of langs een sportveld. Reclameborden worden vaak gemaakt van stevig materiaal zoals trespa., dat bestickerd wordt of dibond, waar het design rechtstreeks op geprint kan worden.

Gevelletters

De mooiste gevelreclame wordt vaak gemaakt van losse letters in combinatie met uitgefreesde logo’s. Het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is acrylaat. Acrylaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kan daarom bijna altijd aan de huisstijl matchen.

Lichtbakken

In het donkere winterseizoen kan licht soms een probleem zijn bij gevelreclame. Dat kan opgelost worden met lichtspots maar vaak is het dan een betere keuze om te kiezen voor een lichtbak. Een lichtbak valt goed op in het donker en is makkelijk te integreren in het karakter van bijna ieder pand. Het mooie van een lichtbak is natuurlijk ook dat je een reclamebord en licht combineert en geen losse elementen nodig hebt.

Prints op plaatmateriaal

Met prints op plaatmateriaal kan natuurlijk gedacht worden aan reclameborden. Maar prints op plaatmateriaal kan natuurlijk voor meerdere oplossingen gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld denken aan informatieborden, bewegwijzering, decoratie of  parkeerplaatsbordjes.

Gevelreclame Bollenstreek

Bij veel bedrijven in de bollenstreek leveren wij de gevelreclame. Bijvoorbeeld in bedrijvenparken en horeca in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim, Katwijk en Voorhout. Freestyle Visuals bevind zich in het hart van de bollenstreek.