Gevelreclame - Freestyle Visuals
323
page-template-default,page,page-id-323,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Gevelreclame

Gevelreclame is voor ieder bedrijf van belang, het is de uitstraling van uw pand. Naast naamsaanduiding is gevelreclame decoratief en kan het een bedrijfspand een stuk mooier maken. Gevelreclame is in verschillende soorten, vormen en maten beschikbaar. Lees hieronder meer over de verschillende vormen gevelreclame of neem contact met ons op om verdere mogelijkheden te bespreken.

RECLAMEBORDEN

RECLAMEBORDEN

GEVELLETTERS

GEVELLETTERS

Lichtbakken

Lichtbakken

Prints op plaatmateriaal

Prints op plaatmateriaal

Reclameborden

Reclameborden kunnen op verschillende plekken van functie zijn, zoals bijvoorbeeld op de gevel van een pand, maar ook langs de kant van de weg of bij een sportveld. Reclameborden worden vaak gemaakt van stevig materiaal zoals trespa wat bestickerd wordt, of dibond waar het design rechtstreeks op geprint kan worden.

Gevelletters

De mooiste gevelreclame wordt vaak gemaakt van losse letters in combinatie met uitgefreesde logo’s. Het materiaal wat hiervoor gebruikt wordt is acrylaat. Acrylaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en matcht daarom met bijna iedere huisstijl.

Lichtbakken

In het donkere winterseizoen kan er gebrek zijn aan licht bij de gevelreclame. Dit kan opgelost worden met lichtspots, alhoewel een lichtbak een betere keuze is. Een lichtbak valt goed op in het donker en is makkelijk te integreren in het karakter van bijna ieder pand. Het mooie van een lichtbak is natuurlijk ook dat je een reclamebord met licht combineert en geen losse elementen nodig hebt.

Prints op plaatmateriaal

Bij prints op plaatmateriaal wordt vaak gedacht aan reclameborden. Maar prints op plaatmateriaal kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Denk hierbij aan informatieborden, wegbewijzering, decoratie of parkeerplaats bordjes.

Gevelreclame Bollenstreek

Freestyle Visuals bevind zich in het hart van de bollenstreek, wij verzorgen bij diverse bedrijven in de bollenstreek de gevelreclame. Denk hierbij aan bedrijvenparken en de horeca in Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Sassenheim, Katwijk en Voorhout.