Banners - Freestyle Visuals
296
page-template-default,page,page-id-296,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-wide-gallery,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Banners

Banners zijn de laatste jaren steeds meer in trek. In tijden waarin alles om social media lijkt te gaan wordt de traditionele communicatie nogal eens vergeten. En dat terwijl hiermee het bereik ook groot is. Een banner op een drukbezochte route is hier een goed voorbeeld van. Het is een simpele, mooie en relatief goedkope manier om een grote print met veel attentiewaarde te tonen. Banners kunnen buiten gebruikt worden op gevels, hekken of frames, maar ook binnen. Waar de banners minder afhankelijk zijn van een frame. 
Spandoeken

Spandoeken

Bouwhekbanners

Bouwhekbanners

Dranghekbanners

Dranghekbanners

Spandoeken

Spandoeken kunnen gebruikt worden als permanente signing maar ook als tijdelijke promotie oplossing. De banners kunnen op een relatief makkelijke manier vervangen of verwisseld worden. 

Bouwhekbanner

Bouwhekbanners worden vaak gebruikt om bouwplaatsen af te schermen, maar ook bij evenementen wordt er vaak gekozen voor bouwhekken in combinatie met bouwhekbanners. Deze banners zijn speciaal op maat gemaakt om strak in een bouwhek te bevestigen. Een ideale manier om nood en deugd te combineren. De banners kunnen met diverse prints worden bedrukt. Denk hierbij aan logo’s, wegbewijzering, reclame of decoratie. 

Dranghekbanner

Dranghekbanners zie je vaak bij evenementen. Met dranghekken kun je mensen op afstand houden, zoals je ze vaak langs de weg ziet staan bij sportevenementen, maar je kunt ook mensen ergens op attenderen of de goede weg wijzen. 

Wij kunnen de dranghekbanners met of zonder dranghek leveren.